Direktlänk till inlägg 15 april 2011
500 g blandfärs
1 gul lök
1 äggula
1 paket creme bonjour gräslök
1 dl vispgrädde
1 tsk salt
3-4 msk Touch of Taste Oxfond
1 msk soya
Hacka löken och blanda ner den i köttfärsen.
Tilllsätt dom övriga ingredienserna, förutom creme bonjour osten.
Forma till en limpa i en stor ugnsfast form.
Gör en skåra på längden och klicka ner osten.
Täck över osten med sidorna på skåran och jämna till köttfärslimpan.
Grädda i ugnen i ca 45 min på 175 g.
När köttsaften är klar är den färdig!
Yammi!
2 pkt torskblock 3-4 dl vispgrädde 2 dl fet creme fraiche 1 grönsaksbuljongtärning x-antal tsk dijonsenap Riven ost 1 purjolök Tina fiskblocken en aning och lägg dom i en ugnsform. Du kan välja att ha blocken hela eller tärna dom....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
|||||||
4 |
5 | 6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 | 13 |
14 |
15 | 16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
||||
|