Direktlänk till inlägg 25 augusti 2011
500 g broccoli
2 ägg
2 dl vispgrädde
250 g keso
250 h fetaost
riven ost tex gratäng
aromatkrydda
Sätt ugnen på 200 g.
Koka upp broccolin i ett par minuter, den ska ha tuggmotstånd.
Lägg över broccolin i en smord ugnsform.
Blanda grädde, ägg och keso.
Tärna eller smula sönder fetaosten och blanda ner den i smeten.
Krydda med aromat eller annan favoritkrydda.
Häll smeten över broccolin och strö över rikligt med ost.
Grädda gratängen i ugnen ca 20-30 min tills den fått fin färg.
Servera med kalla tunna kalkon/rökt skinka skivor.
Oooh!
2 pkt torskblock 3-4 dl vispgrädde 2 dl fet creme fraiche 1 grönsaksbuljongtärning x-antal tsk dijonsenap Riven ost 1 purjolök Tina fiskblocken en aning och lägg dom i en ugnsform. Du kan välja att ha blocken hela eller tärna dom....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 | 25 | 26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 | 31 |
|||||||
|