Direktlänk till inlägg 16 november 2011
2 st tunnbröd
1 burk tonfisk i vatten
1 dl creme fraiche
2 tsk majonäs
2 tsk sötstark senap
1/2 röd lök
1/2 röd paprika
1/2 gurka
Salt
Häll av vattnet från tonfisken och tärna grönsakerna.
Blanda ihop med övriga ingredienser, smaka av med en nypa salt.
Bred röran över 2 st tunnbröd, toppa med lite riven grönsallad.
Rulla ihop och njut!!
Mmm!
2 pkt torskblock 3-4 dl vispgrädde 2 dl fet creme fraiche 1 grönsaksbuljongtärning x-antal tsk dijonsenap Riven ost 1 purjolök Tina fiskblocken en aning och lägg dom i en ugnsform. Du kan välja att ha blocken hela eller tärna dom....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 | 17 |
18 |
19 | 20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
|||||||
|