Direktlänk till inlägg 16 januari 2012
1 st fläskfile
1 pkt bacon
1 st purjolök
2 dl fet creme fraiche
1 förp smördeg på rulle
1 st ägg till pensling
Sätt ugnen på 225 g.
Skär fläskfilén i bitar och bryn dom i smör.
Tillsätt sedan bacon och fräs.
Strimla purjon och lägg ner i pannan.
Tillsätt sedan creme fraichen, smaka av med lite svartpeppar.
Låt röran svalna.
Rulla ut smördegen på bakpapper, häll på fläskfiléröran på ena halvan.
Vik ihop som en pirog och knip ihop kanterna.
Pensla smördegen med ägget och ställ in i ugn ca 15-20 min.
Servera med en tomatsallad eller klyftpotatis!
Skepp ohoj!
2 pkt torskblock 3-4 dl vispgrädde 2 dl fet creme fraiche 1 grönsaksbuljongtärning x-antal tsk dijonsenap Riven ost 1 purjolök Tina fiskblocken en aning och lägg dom i en ugnsform. Du kan välja att ha blocken hela eller tärna dom....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 | 17 | 18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
31 | ||||||||
|