Direktlänk till inlägg 23 februari 2011
4 st kycklingfilé
150 g rökt skinka
3 dl creme fraiche
2 tsk dijonsenap
2 dl lagrad ost
Gräslök
Förstek kycklingen ett par minuter i stekpanna.
Lägg över dom i en ugnsfast form.
Finhacka skinkan och blanda med creme fraiche, senap, ost och gräslök.
Bred blandningen över kycklingen.
Gratinera i 225 g ca 25 min.
servera med ris eller klyftpotatis.
Njut!
2 pkt torskblock 3-4 dl vispgrädde 2 dl fet creme fraiche 1 grönsaksbuljongtärning x-antal tsk dijonsenap Riven ost 1 purjolök Tina fiskblocken en aning och lägg dom i en ugnsform. Du kan välja att ha blocken hela eller tärna dom....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | |||
28 |
|||||||||
|