Direktlänk till inlägg 24 februari 2011
Pajdeg.
125 g margarin
3 dl mjöl
2-3 msk vatten
Fyllning.
300-400 g broccolibuketter
1 pkt fetaost
1 rödlök
Äggstanning.
3 st ägg
3 dl mjölk
salt och peppar
Riven ost till gratinering.
Pajdegen: Blanda samman smör, mjöl och vatten. Knåda ihop.
Klä pajformen och förgrädda i ca 10 min i 200-225 g.
Degen ska bli svagt gyllenbrun.
Koka dom frysta broccolibuketterna, skiva rödlöken och tärna fetaosten.
Fyll pajskalet.
Vispa ihop äggstanningen och häll över fyllningen. Toppa med ost och låt gå i ugen tills osten fått färg, 40-50 min på 225 g.
Grymt!
2 pkt torskblock 3-4 dl vispgrädde 2 dl fet creme fraiche 1 grönsaksbuljongtärning x-antal tsk dijonsenap Riven ost 1 purjolök Tina fiskblocken en aning och lägg dom i en ugnsform. Du kan välja att ha blocken hela eller tärna dom....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | |||
28 |
|||||||||
|