Direktlänk till inlägg 25 februari 2011
Tagliatelle
Broccolibuketter
Färska tomater
Ostsås:
3 dl vispgrädde
3 dl riven ost, tex prästost, eller annan ost med mycket smak.
2 msk koncentrerad apelsinjuice
Örtsalt och peppar
Koka pastan al dente, gärna tillsammans med en halv buljontärning.
Koka upp grädden, lägg i osten, låt den smälta under omrörning och ha sedan i apelsinjuicen.
Smaka av med salt och peppar.
Häll pastan i en smord ugnsform tillsammans med broccolibuketterna.
Slå över ostsåsen.
Skiva på färska tomater och krydda med örtsalt.
Toppa med riven ost.
Gratinera i 200 g i ca 20 min, till osten fått fin färg.
Servera med isbergsallad eller ruccola!
Bon apetit!
2 pkt torskblock 3-4 dl vispgrädde 2 dl fet creme fraiche 1 grönsaksbuljongtärning x-antal tsk dijonsenap Riven ost 1 purjolök Tina fiskblocken en aning och lägg dom i en ugnsform. Du kan välja att ha blocken hela eller tärna dom....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | |||
28 |
|||||||||
|