Direktlänk till inlägg 27 februari 2011
500 g köttfärs
1 pkt finkrossade tomater med smak av basilika/chili/vitlök.
1 gul lök
Aromat, svartpeppar och salt
Bechamelsås:
5 dl matlagningsgrädde
2 dl fet creme fraiche
2 nävar riven ost tex gratängost eller pizzaost
aromat
Lasagneplattor
Stek upp köttfärsen tillsammans med hackad lök.
Krydda rikligt med aromat.
Häll över finkrossade tomater och låt småputtra några minuter.
Smaka av med peppar och salt.
Koka upp grädden under omrörning.
Häll ner creme fraichen.
Tillsätt osten och smaka av med aromat.
Varva köttfärs, lasagneplattor och bechamelsås.
3 lager plattor brukar bli lagom.
Toppa med riven ost.
In i ugnen på 200-225 g i ca 20-30 min.
Delicious!
2 pkt torskblock 3-4 dl vispgrädde 2 dl fet creme fraiche 1 grönsaksbuljongtärning x-antal tsk dijonsenap Riven ost 1 purjolök Tina fiskblocken en aning och lägg dom i en ugnsform. Du kan välja att ha blocken hela eller tärna dom....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | |||
28 |
|||||||||
|