Direktlänk till inlägg 27 februari 2011
200 g maragrin
2 dl mjölk
3 dl socker
4 ägg
5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
3 msk potatismjöl
2 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
200 g mörk blockchoklad
Frosting.
1 pkt philadelphia creme cheese
50 g margarin
2 msk vailjsocker
1 pkt florsocker
Röd karamellfärg
Strössel eller annan dekoration
Vispa ägg och socker poröst.
Smölt smöret.
Blanda vetemjöl, bakpulver, potatismjöl, vaniljsocker och kakao.
Blanda ner smöret växelvis i mjölblandningen.
Hacka chokladen och blanda ner i smeten.
Sätt muffinsformar i en muffinsplåt av aluminium.
Fyll upp med smet.
Grädda i ugnen i 225 g i ca 15-20 min.
Frostning.
Smält smöret och låt svalna.
Blanda creme cheese med vaniljsockret.
Rör ner smöret.
Tillsätt florsockret och rör om till en jämn kräm.
Blanda ner karamellfärg och låt stå i kylen en stund.
Ta ut muffins ur aluminiumformarna och låt dom svalna.
Spritsa sedan på valfri mängd frosting.
Dekorera med strössel.
Förföriskt!
2 pkt torskblock 3-4 dl vispgrädde 2 dl fet creme fraiche 1 grönsaksbuljongtärning x-antal tsk dijonsenap Riven ost 1 purjolök Tina fiskblocken en aning och lägg dom i en ugnsform. Du kan välja att ha blocken hela eller tärna dom....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | |||
28 |
|||||||||
|