Direktlänk till inlägg 27 februari 2011
300 g köttfärs
4 dl vitkål
2 msk dijonsenap
2 msk tomatpuré
1 liter vatten
2 st köttbuljongtärning
1 st purjolök
1 msk kinesisk soya
salt, peppar
Stek upp köttfärsen.
Blanda ner den skivade purjon och den strimlade vitkålen i pannan.
Låt fräsa ett par min.
Fyll kastrull med 1 liter vatten, ner med buljong, tomatpuré,senap.
Häll ner köttfärsröran.
Koka i ca 15 min, smaka av med soya och kryddor.
Sörpla!
2 pkt torskblock 3-4 dl vispgrädde 2 dl fet creme fraiche 1 grönsaksbuljongtärning x-antal tsk dijonsenap Riven ost 1 purjolök Tina fiskblocken en aning och lägg dom i en ugnsform. Du kan välja att ha blocken hela eller tärna dom....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | |||
28 |
|||||||||
|