Direktlänk till inlägg 2 mars 2011
4 st ägg
1 dl vispgrädde
1 tsk Oregano
500 g köttfärs
1 gul lök
3-4 klyftor vitlök
2 msk tomatpuré
Färsk timjan
salt och peppar
2 dl riven ost med smak
1/2 dl fet creme fraiche
1 dl vispgrädde
Cocktailtomater
Vispa ihop ägg och grädde. Krydda med oregano.
Häll ner det i en smord ugnsform och grädda i ugnen i 200 g ca 8-10 min.
Hacka och stek upp lök och vitlök.
Blanda sedan ner köttfärsen och stek tillsammans med tomatpuré.
Blanda ner hackad timjan och salta och peppra.
Låt småputtra ett par min.
Blanda ihop osten, creme fraiche och grädde.
Häll på köttfärsblandningen över omeletten, bred på ostfyllningen och toppa med halva cocktailtomater.
Öka ugnens värme till 225 g och grädda i ca 10 min, eller tills osten fått färg.
Mumma!
2 pkt torskblock 3-4 dl vispgrädde 2 dl fet creme fraiche 1 grönsaksbuljongtärning x-antal tsk dijonsenap Riven ost 1 purjolök Tina fiskblocken en aning och lägg dom i en ugnsform. Du kan välja att ha blocken hela eller tärna dom....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 | |||
21 | 22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|