Direktlänk till inlägg 3 mars 2011
3-4 st kycklingfilé
1 ask 200 g creme bonjourost smak vitlök eller gräslök
Hackad persilja
Salt och peppar
Smör
3 dl vispgrädde
1 msk kinesisk soya
1 msk kycklingfond
Cocktailtomater
Sätt ugnen på 225 g.
Skär en ficka i varje kycklingfilé och fyll med en klick ost och persilja.
Fäst med en tandpetare.
Krydda med salt och peppar och bryn i smör.
Lägg över i en smord ugnsform.
Blanda grädde, fond, soya och resten av osten i stekpannan och låt koka upp.
Häll över kycklingen och in i ugnen ca 15-20 min.
Strö över tomaterna och in i ugnen ytterligare 5 min.
Jag hade vitlöksost i kycklingen och gräslöksost i såsen!
Mmmm.
2 pkt torskblock 3-4 dl vispgrädde 2 dl fet creme fraiche 1 grönsaksbuljongtärning x-antal tsk dijonsenap Riven ost 1 purjolök Tina fiskblocken en aning och lägg dom i en ugnsform. Du kan välja att ha blocken hela eller tärna dom....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 | |||
21 | 22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|