Direktlänk till inlägg 20 mars 2011
500 g fläskfilé
10 st champinjoner
2 msk Touch of Taste Oxfond med Rödvin
2 dl mellangrädde
2 dl vatten
2 msk dijon senap
2 st vitlöksklyftor
1 msk hackad gräslök
Skiva svampen och fräs i smör. Lägg åt sidan.
Skiva fläskfilén i medaljonger och bryn i smör.
Pressa över vitlöken och lägg i svampen.
Rör ihop grädde, vatten, fond och senap och häll över köttet.
Låt såsen koka ihop och köttet bli mört och genomstekt.
Blanda ner gräslöken.
Servera med tex pasta eller ris.
Touch of Taste!
2 pkt torskblock 3-4 dl vispgrädde 2 dl fet creme fraiche 1 grönsaksbuljongtärning x-antal tsk dijonsenap Riven ost 1 purjolök Tina fiskblocken en aning och lägg dom i en ugnsform. Du kan välja att ha blocken hela eller tärna dom....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 | |||
21 | 22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|