Direktlänk till inlägg 21 mars 2011
8 st ägg
1 dl vispgrädde
1 pkt fetaost
1 dl kesella
Chorizo salami
Gräslök
Peppar, salt
Vispa ihop ägg, grädde och kesella lite lätt.
Smula ner fetaosten och klipp små bitar av salami.
Rör ner en näve gräslök och smaka av med salt och peppar.
Fyll upp 15 st aluminium (mazarin) formar med smeten.
Grädda mitt i ugnen i 20 min på 175 g.
Servera med en enkel sallad på tomat, gurka, fetaost och rödlök!
Touché!
2 pkt torskblock 3-4 dl vispgrädde 2 dl fet creme fraiche 1 grönsaksbuljongtärning x-antal tsk dijonsenap Riven ost 1 purjolök Tina fiskblocken en aning och lägg dom i en ugnsform. Du kan välja att ha blocken hela eller tärna dom....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 | |||
21 | 22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|